logo
www.oXRISTOS.com          "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®"
Αρχική
ΑΓΑΠΗ & ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®
Δράση των Θεραπειών
Σχετικά με εμάς
Η " ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ® "
Η "Μεταμόρφωση"
"Καθαρισμοί"
"Προγραμματισμοί"
Ενεργειακές Κάρτες
Κρυσταλλοθεραπεία
Πρόληψη και Θεραπεία
Ψυχή και Πνεύμα
Ψυχή και Κάρμα
Σημαντικά Ερωτήματα
Επαφή μαζί μας

 

 
 

Ενεργειακοί Καθαρισμοί  -  Καθαρισμοί Χώρων και Αντικειμένων




Με μία άλλη μορφή έκφρασης του θεραπευτικού μας μοντέλου "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®" που αποκαλούμε "Ενεργειακό Καθαρισμό" είμαστε σε θέση να διώξουμε αποτελεσματικά την "αρνητική ενέργεια" που μπορεί να βρίσκεται σε όλα τα υλικά αντικείμενα και χώρους και η οποία μπορεί ποικιλοτρόπως να έχει ή να αναπτύξει μία ιδιαίτερη βλαβερή επίδραση κυρίως για το φυσικό (βιολογικό) σώμα, αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και για την ψυχή και το πνεύμα!
 
Έτσι λοιπόν μπορούμε να "καθαρίσουμε ενεργειακά" την ύλη σε κάθε της μορφή και να μετατρέψουμε την εκάστοτε "αρνητική" ενέργεια σε "θετική".


Ο ενεργειακός καθαρισμός είναι απολύτως μετρήσιμος και αποδεικνύεται με ειδικές "ενεργειακές βέργες" που αποτελούνται από υπεριώδη σίδηρο. Συνεπώς δεν υπάρχει δυνατότητα να εξαπατηθεί κάποιος ή να βγάλει λάθος συμπεράσματα, για το αν "πέτυχε" ή ολοκληρώθηκε ο ενεργειακός καθαρισμός.


Ο ενεργειακός καθαρισμός ενδείκνυται ιδιαίτερα στις ακόλουθες περιπτώσεις:


α) σε όλα τα τρόφιμα,
όπως μεταλλαγμένα, ραντισμένα με φυτοφάρμακα, βλαβερά έως και καρκινογόνα φρούτα και λαχανικά, κρέατα με ορμόνες ή αντιβιοτικά, συσκευασμένα τρόφιμα με συντηρητικά, αλλά και σε φυσικές τροφές που όμως περιέχουν τοξίνες ή έχουν άλλη βλαβερή επίπτωση στον οργανισμό (όπως π.χ. διάφορα ήδη κρέατος ή ψάρια που έχουν αλιευθεί σε μολυσμένες θάλασσες - τα οποία μπορεί να έχουν ακόμα και ραδιενέργεια !!!)

β) σε ποτά που εμπεριέχουν χημικές, συντηρητικές και άλλες ακατάλληλες, βλαβερές ή καρκινογόνες ουσίες

γ) σε αντικείμενα προσωπικής ή γενικής χρήσης (π.χ. κρέμες, κρεμοσάπουνα, βαφές μαλλιών, καλλυντικά, αλλά και κρεβάτια, στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια, κτλ)

δ) σε όλες ανεξαιρέτως τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (π.χ. ψυγεία, κουζίνες, τηλεοράσεις, κομπιούτερς, κινητά και φορητά τηλέφωνα)

ε) σε διάφορους κλειστούς και υπαίθριους χώρους, όπως σπίτια, ξενοδοχεία, μαγαζιά, ιατρεία, εργαστήρια, εργοστάσια, αποθήκες, αγροκτήματα

ζ) όλα τα μέσα μεταφοράς-μετακίνησης, όπως αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, τραίνα, λεοφορεία, τραμ, αεροπλάνα.



Ο ενεργειακός καθαρισμός μπορεί να ενισχυθεί με τη δημιουργία συγκεκριμένων και ειδικά προγραμματισμένων "ενεργειακών καρτών", οι οποίες έχουν τη δυνατότητα και την αποστολή, να διατηρούν μόνιμα το αποτέλεσμα της "μετουσιωμένης κατάστασης", δηλαδή τη μετατροπή της "αρνητικής" ενέργειας σε "θετική" !!!


Αυτός ο συνδυασμός, δηλαδή ο προαναφερόμενος "ενεργειακός καθαρισμός" μαζί με τη δημιουργία ειδικά (για την εκάστοτε περίπτωση) προγραμματισμένων "ενεργειακών καρτών", είναι αυτήν τη στιγμή ο "νούμερο ένα" τρόπος παγκοσμίως, που εγγυάται ένα μόνιμο αποτέλεσμα για τη διατήρηση της "θετικής" ενέργειας στη ζωή μας !!!


Τα οφέλη από τους "ενεργειακούς καθαρισμούς", που με τον τρόπο που προσφέρονται από εμάς, αποτελούν επίσης μία καινοτομία και αποκλειστικότητα για την Ελλάδα, είναι αναρίθμητα και τεράστειας σημασίας !!!


Εμπιστευτείτε μας, για να σας το αποδείξουμε !!!

www.oXRISTOS.com - www.oAGGELOSmou.com  | info@oXRISTOS.com - info@oAGGELOSmou.com