logo
www.oXRISTOS.com          "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®"
Αρχική
ΑΓΑΠΗ & ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®
Δράση των Θεραπειών
Σχετικά με εμάς
Η " ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ® "
Η "Μεταμόρφωση"
"Καθαρισμοί"
"Προγραμματισμοί"
Ενεργειακές Κάρτες
Κρυσταλλοθεραπεία
Πρόληψη και Θεραπεία
Ψυχή και Πνεύμα
Ψυχή και Κάρμα
Σημαντικά Ερωτήματα
Επαφή μαζί μας

 


 

Πρόληψη αντί για Θεραπεία



Από τις προηγούμενες αναφορές μας ελπίζουμε να έγινε σε όλους αντιληπτό, για ποιους λόγους εμφανίζονται οι διάφορες ψυχικές, πνευματικές και σωματικές "ασθένειες".

Ως εκ τούτου θα πρέπει να τονιστεί, ότι το θεραπευτικό μας μοντέλο "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®" και ιδιαίτερα η "ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ®" δεν αποτελούν μονάχα μέσα θεραπείας  για "ασθένειες", νοσηρά συμπτώματα, νόσους, καρκινώματα, κτλ. καθώς και για όλα τα προαναφερθέντα.

Πολύ περισσότερο συνιστάται του θεραπευτικό μας μοντέλο "ΑΓΑΠΗ και ΧΡΙΣΤΟΤΗΤΑ ®" και ιδιαίτερα η "ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ®" ως το πιο αποτελεσματικό μέσο πρόληψης, όλων αυτών των ανεπιθύμητων ψυχικών, πνευματικών και βιολογικών εκδηλώσεων, καθώς και των ποικίλων νοσηρών συμπτωμάτων, νόσων, ασθενειών, καρκινωμάτων, κτλ. που πιθανόν κάποτε να χρειαστεί να θεραπευτούν, αν δε ληφθεί εγκαίρως μέριμνα για την πρόληψή τους!

Οπότε με βάση τις στατιστικές γνώσεις και εμπειρίες μας συνιστούμε πολύ ταπεινά, καθώς και με απεριόριστη ειλικρίνεια, εντιμότητα και καλοπιστία σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους
να γνωρίσουν την ευεργετική ενέργεια της "ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ®" ως τον πιο αποτελεσματικό τρόπο πρόληψης κάθε μελλοντικής "ασθένειας", νόσου, κτλ, προτού "αναγκαστούν" κάποτε να απευθυνθούν σε γιατρούς (ή σε μας) για μία μελλοντική τους θεραπεία!!! 

Συνεπώς η συμβουλή και το σύνθημά μας είναι: "Πρόληψη αντί για Θεραπεία" !!!

www.oXRISTOS.com - www.oAGGELOSmou.com  | info@oXRISTOS.com - info@oAGGELOSmou.com